Hoe gebruik ik een kortingscode?

Een kortingscode gebruiken is niet moeilijk. Het enige wat je hoeft te doen is de kortingscode te gebruiken bij je bestelling. Het is letterlijk een 'code',  dus een combinatie van letters en cijfers. Wanneer je online je bestelling plaats bij je shop naar keuze dan vul je bij je bestelling deze kortingscode in. Je ziet bij de betreffende shop een invulveld waar wordt gevraagd om een eventuele kortingscode. Het handigste is wanneer je de kortingscode kopieert en plakt. Dit voorkomt typefouten. Klik de code aan met je muis, selecteer hem en kopieer hem. In het invulveld plak je dan de code. Doe dit vóórdat je de bestelling afrondt!

Verschillende kortingscodes voor verschillende webwinkels

Iedere webwinkel heeft zijn eigen manier van met kortingscodes omgaan, daarom moet je goed opletten bij het invoeren van de korting. Veelgebruikte termen voor het invulveld zijn bijvoorbeeld: vouchercode, couponcode, voordeelcode, waardebon, etc. Er staat dan vaak een tekst als: vul hier uw promotiecode in. Wanneer je een soortgelijke term ziet staan, kun je ervan uit gaan dat hier de kortingscode wordt bedoeld. In enkele gevallen is het invulveld zelfs verborgen!

Heb je een kortingscode gescoord, maar kun je niet vinden waar je de korting moet invullen? Neem dan vóórdat je je bestelling afrondt even contact op met de betreffende webwinkel of vul het contactformulier in op onze site.

Tips: Toys"r"us, Zavvi of Vakantieveilingen
Copyright © 2014 - 2019 Besteljekorting.nl | Bespaarwijzer | Sitemap | Contact |