Veelgestelde vragen

Is het je (nog) niet helemaal duidelijk wat je met Besteljekorting.nl kunt, hoe je kortingscodes en actiecodes vindt en gebruikt, of heb je andere vragen? Zoek jouw vraag in dit overzicht veelgestelde vragen en wij geven je een kort en duidelijk antwoord.

1. Wat is Besteljekorting.nl?

Besteljekorting.nl is een website waarop allerlei kortingscodes en actiecodes verzameld worden. Zo heb je op één website overzichtelijk staan waar je met korting producten kunt kopen. Elke dag staan de honderden actuele kortingsacties online op besteljekorting.nl. Alle webwinkels met hun dagacties of andere kortingsacties worden getoond op deze pagina. Zo heb je alle beschikbare kortingsacties en kortingscodes binnen handbereik en kun je zoeken naar geschikte actiecodes via de categorieën. Zo hoef je niet eindeloos het internet af te struinen voor de juiste kortingscodes die op dit moment geldig zijn.

2. Wat is een kortingscode en actiecode?

Kortingscodes, actiecodes en zogenoemde promotiecodes zijn allemaal codes die online gebruikt kunnen worden in webwinkels om een percentage of bepaald bedrag korting te krijgen. Net zoals bij de kortingsbonnen en kortingsacties van winkels is dit bedoeld om de verkoop aan te moedigen en bijvoorbeeld op een leuke manier iemand kennis te laten met een (nog) onbekende webwinkel. Codes bestaan veelal uit een aantal letters en cijfers, bijvoorbeeld 'zomer2014', die je kunt invullen tijdens het bestelproces.

3. Hoe vind ik een kortingscode of actiecode?

Bij tastbare winkels krijg je de bonnen in de bus; bij de online winkels vind je de kortingscodes ook online, bij bijvoorbeeld Besteljekorting.nl. Besteljekorting heeft verschillende overzichten waarin je kunt neuzen voor een leuke actiecode voor jou. Misschien heb je een webwinkel gevonden en zie je bij het bestelproces een vakje staan om een kortingscode/actiecode in te vullen. In dat geval maakt de webwinkel gebruik van kortingscodes en kun je die bij ons eenvoudig vinden via het winkeloverzicht en de daarbij horende actiecodes. Als je naar een specifiek product zoekt, kun je zoeken via de daarbij passende categorie via onze categoriepagina's. En als je gewoon op de hoogte wilt blijven van de actuele kortingscodes en actiecodes, houd je gewoon Besteljekorting.nl in de gaten met het overzicht van de nieuwste codes, of kijk je tussen de populaire kortingscodes of er iets tussen zit wat je niet wilt missen.

4. Wanneer is een kortingscode een populaire kortingscode?

Een kortingscode is populair wanneer uit de zoekopdrachten op onze site blijkt dat er veel op het product/dienst gezocht wordt. Dus hoe meer mensen op zoek zijn naar de kortingscode, hoe populairder hij is. Om het zoeken te vergemakkelijken en jou eenvoudig op de hoogte te houden van de meest populaire (en vaak de meeste nuttige) kortingscodes, hebben we een overzicht met populaire kortingscodes op onze homepagina klaarstaan. Klik op 'alle populaire kortingscodes' en zie gemakkelijk in een overzicht welke kortingen in trek zijn en jou waarschijnlijk ook van pas kunnen komen.

5. Hoe gebruik ik een kortingscode of actiecode?

Een kortingscode of actiecode ziet er misschien ingewikkeld uit door al die cijfers en lettertjes, maar het gebruik ervan is zo eenvoudig als het maar zijn kan. Je doorloopt gewoon het normale bestelproces in jouw gekozen webwinkel. Als we een kortingscode voor deze webwinkel hebben, en als deze op dit moment geldig is, kun je hem selecteren (met je muis selecteren of dubbelklik op de code) en kopiëren (rechtermuisknop – kopiëren, of ctrl + c op het toetsenbord indrukken) en bij het bestelproces plakken in het desbetreffende vakje (rechtermuisknop – plakken, of ctrl + p op het toetsenbord indrukken). Vaak staat er aan het eind van het bestelproces een veld: 'Actiecode', 'Actiecode invullen', 'Couponcode', of 'Vul je actiecode hier in'.

6. Hoelang zijn de kortingscodes en actiecodes geldig?

Hoelang een kortingscode of actiecode geldig is, verschilt. De ene code is maar één dag geldig en de andere code is wekenlang te gebruiken. Wij plaatsen bij de kortingscode altijd van wanneer tot wanneer deze geldig is. Je ziet heel gemakkelijk dat een kortingcode nog geldig is als er een groen vakje langs staat. Verlopen codes verdwijnen uit de overzichten, maar staan wel nog in het overzicht van een winkel. De code heeft dan een rood vakje erlangs staan. Zo zie je wel welke acties er geweest zijn en wat je eventueel nog (opnieuw) kunt verwachten.

7. Wat kan ik doen als een kortingscode of actiecode verlopen is?

Niets. De code is verlopen en wordt in de webwinkel niet meer als juiste kortingscode gezien. Je kunt wel in het kortingsoverzicht van de webwinkelpagina op Besteljekorting.nl zien welke kortingscode er nu geldig is: deze heeft een groen vakje erbij met de tekst 'Bekijk de kortingscode'. De verlopen kortingscodes van een webwinkel kunnen wel een idee geven van welke kortingsacties je nog (opnieuw) kunt verwachten.

8. Wat moet ik weten vóór ik een actiecode of kortingscode gebruik?

Kijk eerst of de kortingscode nog geldig is voor je tot de teleurstelling komt bij het bestelproces. Controleer bij je bestelling ook altijd even of de kortingscode echt 'gezien' en 'gebruikt' is door de webwinkel door je bestelling en het totaalbedrag te checken. Is er iets fout gegaan? Probeer het dan nog eens en controleer of de code nog geldig is. Lees ook de andere voorwaarden bij de kortingscode. Soms is de kortingscode alleen geldig op bepaalde producten of bij een minimale afname van een bepaald bedrag of aantal stuks. Het kan dat de webwinkel de code niet goed geïntegreerd heeft. Geef in dit geval gewoon aan de desbetreffende webwinkel door dat het niet werkt, dan kunnen zij het probleem proberen te verhelpen.

9. Waar kan ik terecht als ik na aankoop met een actiecode of kortingscode een probleem heb met een product?

Wanneer je bij een webwinkel een product hebt gekocht met een kortingscode die wij hebben aangeboden op Besteljekorting.nl, en het product deugt niet, dien je hiervoor aan te kloppen bij de webwinkel en niet bij ons. Wij verlenen slechts een overzicht van kortingscodes en zijn zelf geen webwinkel. De producten krijg je thuisgestuurd via de webwinkel en niet via ons. Wij verkopen zelf namelijk geen producten, maar tonen uitsluitend kortingscodes op Besteljekorting.nl.

10. Mijn kortingscode of actiecode werkt niet. Hoe los ik het op?

Controleer eerst of je iets fout hebt overgenomen. Is dit niet het geval, check dan nog eens de geldigheid van de code. Als de code ook gewoon geldig zou moeten zijn, is er iets anders aan de hand. Lees de voorwaarden nog eens door om te kijken of je daar wel aan voldoet. Soms dien je een bepaald aantal stuks af te nemen of voor een bepaald totaalbedrag af te rekenen om korting te kunnen krijgen. Als alles klopt en overeenkomt met de voorwaarden ligt het probleem bij de webwinkel. Neem contact op met de klantenservice van de desbetreffende webwinkel en geef aan wat er misgaat. Zij kunnen proberen het probleem te verhelpen of uitleggen wat er aan de hand is.

11. Ik heb een kortingscode gevonden die niet op Besteljekorting.nl staat. Kan ik die doorgeven?

Natuurlijk! Wij zijn altijd blij met goede, leuke actiecodes van (nieuwe) webwinkels om ons overzicht nog completer te maken. Neem contact met ons op via onze contactpagina. Alvast bedankt!

Tips: Toys"r"us, Zavvi of Vakantieveilingen
Copyright © 2014 - 2019 Besteljekorting.nl | Bespaarwijzer | Sitemap | Contact |